Homorod 2018

Când ești Zeu sau Semizeu ai impresia că orice în universul acesta se învârte, la propriu, în jurul tău. Știi că există legende despre tine, știi că toată lumea vrea ce e al tău, dar şi că viața altora depinde de tine.

Cu această lume a Zeilor răzvrătiți au avut de-a face temerarii anul aceasta la Homorod. S-au luptat cu Titanii, s-au jucat cu Calul Troian și au suferit alături de Medusa. Mai mult decât atât, pentru a-și atinge scopul măreț, de a ajunge în Olimp, au devenit pentru trei zile cei mai intriganți învățăcei ai zeităților.

Au vânat pe Insula Delos alături de Artemis, au învățat alături de Cronos cât de esențial este timpul, şi nu în ultimul rând, Echo le-a demonstrat că viața și nemurirea sunt construite din detalii. Firul vieții lor a depins de Oracolul din Delphi, cu ajutorul căruia au reușit să treacă râul și să ajungă în Olimp.

Astfel, Homorodul a devenit pentru temerari, exploratori, seniori și lideri o carte a Legendelor Olimpului, unde fiecare și-a descoperit propria putere.

Alexandra

Mai multe fotografii…