Camp Bălan 2019

De data asta cercetașii au ajuns în Pământul de Mijloc împărțindu-se în 2 tabere: Elfi de Rivendell și Dwarfi de Erebor. Principala misiune a războinicilor a fost găsirea inelului și distrugerea acestuia pentru a fi ținut departe de umbrele Întunericului . Călătoria elfilor și a dwarfilor a pornit din Rivendell străbătând Moria, Fangorn, Isengard, Helm’s Deep, Dead Marshes, Minas Morgul, ajungând, într-un final în Mordor.

În tot acest timp Gandalf a fost alături de ei: la fiecare vers din ,,A fost odata un vis frumos”, fiecare gură de Făgăraș, la fiecare felul 2 care se termina în “…cu cârnați”. Cele mai înfiorătoare momente îsi făceau apariția odată cu lăsarea liniștii, când, în tot campul se auzea dintr-o dată o alarmă. Atunci elfii și dwarfii știau că trebuie să protejeze purtătorul inelului și să înfrângă orcii, trolii și goblinii.

După ce războinicii au reușit să elibereze vulturii din colivie și să-i domesticească, s-au îndreptat direct către turnul lui Saruman. Elfii şi Dwarfii se înghesuiau în Turnul lui Saruman pentru a-i fura vieți mai ceva ca la pâinea cu gem Florin. După lungi drumuri, cercetașii au ajuns în Mordor, acolo unde l-au înfrânt pe Smaug, dragonul, reușind astfel să distrugă inelul odată pentru totdeauna.

Până la frăția viitoare: “A fost bine, o să fie bine, Doamne ajută!”

Anisia

Mai multe fotografii…