Izvoru Mureșului 2023

Atenție, pământeni!

Terra se îndreaptă vertiginos către o mare criză energetică. Da, ați auzit bine: resursele naturale, în ciuda limitării utilizării și a diferitor inițiative din ultimele decenii, sunt pe cale de a se epuiza!

Deși pare că ne îndreptăm spre un viitor sumbru, nu vă panicați. Un echipaj de cercetători temerari au pornit chiar în acest weekend prin spațiul larg în căutarea noii surse de energie infinită despre care se credea că este numai un mit, Infinium MX-12. Oamenii noștri de știință sunt de părere că aceasta va pune capăt crizei și va deschide noi posibilități în materie de tehnologie.

Dar se pare că echipajul este atacat de ceea ce par a fi niște pirați spațiali!

În urma atacului, nava de pe Terra s-a prăbușit pe planeta denumită de specialiști „Zabbar”. Rămași fără tehnologia de care depindeau atât de mult, Temerarii au fost nevoiți să își folosească aptitudinile de orientare cu busola pentru a ajunge la civilizația de pe planetă pentru a le cere ajutorul. În schimbul unor misiuni menite să îi introducă în sistemul însemnelor de progres al respectivei ramuri de vârstă, populația i-a ajutat să obțină piesele pentru repararea navei.

În acest timp, coechipierii lor mai mici au rămas pe Pământ pentru a învăța tipurile de foc pentru vatră, noduri și primul-ajutor.

Într-un final, după un alt atac al piraților, nava a fost reconstruită, iar Temerarii au putut să se întoarcă acasă.

Rămâneți conectați!

Maria

Mai multe fotografii…