22 ..-. . -…

Anul acesta am reluat o datină nescrisă a Centrului Local „Orion” și am sărbătorit Ziua Internațională a Cercetășiei cu temerarii, la Izvorul Mureșului și dacă în alți ani am jucat rolul piraților, zeilor antici și a prinților/prințeselor, iată că anul acesta am decis să rămânem cercetași.

Având un număr foarte mare de temerari aspiranți, am îmbinat pe parcursul jocurilor mai multe modalități, mai mult sau mai puțin amuzante, prin care au învățat nodurile și codurile de bază, dar și începuturile cercetășiei și câteva povești mai puțin cunoscute despre aceasta.

Să nu mai lungim vorba, weekendul poate fi sumarizat într-o singură propoziție și anume „a fost foarte fain”, rostită la evaluare de majoritatea temerarilor.

Desigur, nu aveam de unde să știm că acea activitate va fi ultima în care avem șansa să ne vedem față în față pentru o perioadă îndelungată de timp având în vedere pandemia globală care ne-a afectat pe toți.

Cu toate acestea, legenda spune că temerarii au utilizat în această perioadă nodurile învățate în medie de 15 ori, codurile de 5 ori, iar în cea ce privește folosirea informațiilor învățate pentru a se lăuda cu faptul că sunt cercetași și pentru a descrie ce le lipsește cel mai mult nu avem statistici exacte, dar știm că numărul are multe cifre.

Mai multe fotografii…