Provocarea Teletech

Am stat ce am stat cu speranța că toată situația cu izolarea va dura puțin și ne vom revedea curând, dar atunci când am văzut că virusul nerușinat are alte planuri, am decis să concepem câteva provocări online pentru exploratori și seniori.

Așadar fieare patrulă de exploratori a trebuit să își creeze o adresă de email pe care o puteau accesa toți membri patrulei și au trimis un colaj video în care părea că interacționează chiar dacă erau la distanță.

Apoi au trecut la o altă meserie pentru a realiza o piesă a patrulei care trebuia să conțină neapărat o listă de cuvinte care, în mod evident, nu aveau nicio legătură între ele.

După aceea am testat ochiul artistic al patrulelor prin realizarea unui colaj din cel puțin 10 fotografii diferite realizate de fiecare membru.

Seniorii au avut de îndeplinit câteva sarcini mai dificile, că de, sunt mai mari. Așa că au început în forță și și-au testat calitățile de regizori, scenariști, actori și coregrafi prin realizarea unor trailere low budget de 2 minute.

Apoi am văzut talentele lor la desen pentru că au fost provocați să realizeze câteva desene care să conțină elemente din casă.

Recunoaștem cu bucurie că rezultatele ne-au întrecut cu mult așteptările și vă invităm și pe voi să descoperiți în premieră exponatele ce peste câțiva ani vor valora greutatea lor în aur.

Mai multe imagini…