From Bonita Terro with Love

Temerarii își pregătesc deghizările și își adună forțele pentru cea mai importantă misiune de până acum: în numai câteva ore, au trebuit să descopere agentul care urma să pună în pericol întreaga populație.

Cele 4 agenții implicate, CIA, KGB, SRI și MI6, au fost puse la încercare de numeroase probe care să le testeze colaborarea între membri, exact în spiritul filmelor cu spioni: evitarea razelor laser ajutați de coechipieri, mutarea unui obiect în timp ce erau legați la ochi cu indicații primite din exterior, parcurgerea unor trasee fizice (antrenamentul este și el important) și construirea unui turn într-un perimetru cu „acces restricționat”.

Desigur, aceste probe puteau fi accesate de agenții noștri doar dacă fiecare spion deținea dispozitivul special pentru fiecare încercare, probele fiind strict secrete. Aceste dispozitive erau ascunse, fiecare patrulă trebuind să le găsească în timp util într-o zonă marcată în prealabil.

Cu agenția rivală Bonita Terro pe urmele lor, așteptând momentul potrivit pentru a-i împiedica să ducă la bun sfârșit misiunea, CIA a fost prima agenție care a completat toate probele, a străbătut labirintul care ducea la seif și a trecut de gardienii acestuia, totul pentru a ajunge să descifreze codul de la intrare. Acolo au găsit informațiile necesare completării misiunii, astfel încât ajutați de un agent dublu aflat la capătul opus al unei linii telefonice securizate, au reușit să identifice și să aresteze în timp util persoana urmărită, care tocmai se îmbarcase într-un avion cu mulți civili la bord.

Mulțumiri tuturor agențiilor, felicitări tuturor spionilor!

Maria

Mai multe fotografii…